Angajator

MARECOM IMPEX SRL

MARECOM IMPEX SRL

  • Adresă Loc. Năsăud, Oraş Năsăud, P-ţa UNIRII, Nr. 4, Județ Bistriţa-Năsăud
  • Telefon 0743026089
  • Email marecomimpex@yahoo.com
  • Website https://www.marecom.ro/
  • Actualizat 24/03/2022

MARECOM IMPEX SRL

  • Ultima actualizare: 24/03/2022
Domenii de activitate
  • Confecții textile
Număr de angajați

32

Istoric companie

Sc Marecom Impex SRL a luat ființa în anul 2005 fiind o societate cu capital privat integral. O data cu trecerea timpului si ca urmare a unui continuu proces de modernizare si adaptare la condițiile pieței cat si griji pentru calitate si respect pentru client, MARECOM CONFECTII si-a creat un nume in industria confecțiilor din Romania, performanta datorata in mare parte echipei cu vechi stagii in domeniu. Competitivitatea fabricii de confecții bărbătești cu o vasta experiența in producția de costume bărbătești, costume dama, pantaloni, scurte si jachete pentru toate tipurile de ocazii si anotimpuri este reprezentata de un raport echilibrat intre accesibilitate si calitate.

Condiții generale de angajare

Pentru croitorese (numeroase posturi vacante) Cerințe post: 1. Îndemânare in domeniul confectiilor; 2. Atenție la detalii şi finisaje; 3. Abilităţi de comunicare şi lucru în echipă; 4. Seriozitate şi punctualitate; Atribuții: 1.Utilizarea elementelor de design pentru realizarea produselor specifice domeniului textile pielărie; 2. Efectuarea operaţiilor tehnologice pentru realizarea unui produs specific domeniului textile pielărie; 3. Planificarea activităţii proprii; 4. Pregătirea ţesăturilorşi tricoturilor pentru confecţionare; 5. Confecţionarea produselor textile; 6. Finisarea produselor confecţionate.

Beneficii oferite la angajare

Se asigură instruirea la locul de muncă pentru persoanele care nu au avut experiență precedentă de operare echipamente specifice industriei textile.

Disponibilitate de sprijin pentru formarea la locul de muncă

Angajatorul facilitează accesul la cursuri de calificare.